تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

ضد عفونی سالنهای تولید و پرورش قارچ خوراکی

    ضدعفونی کردن سالن پرورش قارچ یکی از مهمترین کارهایی است که هر تولید کننده با دقت کافی باید آن را انجام دهد...

    ضد عفونی

    پس از انتقال تمامی بستر و ضایعات به خارج از سالن پرورش قارچخوراکی و پس از شستشوی کامل سالن ضدعفونی انجام میپذیرد چرا که مواد ضد عفونی کننده در حضور ضایعات و مواد آلی بی تاثیر خواهند بود برای ضدعفونی باید از مواد ضد عفونی کننده مجازی که دارای بالاترین اثر برعلیه عوامل باکتریایی و ویروسهای بیماری زای قارچ خوراکی می باشند استفاده شود درتمامی موارد کاربرد ، هم باید از دستورات سازنده آنها پیروی شود .

    نکته: ضدعفونی باید به کمک اسپری کننده های پرفشار ویا سمپاش پشتی انجام گیرد مواد ضد عفونی کنده مانند جرمی ساید زمان تماس راافزایش داده و اثربخشی  ضد عفونی کننده را بیشتر می کند گرم کردن سالن ها هم کارایی ضد عفونی کننده ها را افزایش می دهد .

    برای ضدعفونی کردن سالن بهترین و سالمترین مواد جرمی ساید و پرکلرین یا همان کلر نام آشنا می باشد. مواد دیگر از جمله فرمالین یا آجر فرمالین و یا فرمالکس بدلیل سمی بودن برای سلامتی انسان بسیار خطرناک می باشد. 


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ سه شنبه 3 فروردين 1395 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : , , , , , , , , , , ,

آمار امروز چهار شنبه 26 مهر 1396

  • تعداد وبلاگ :55475
  • تعداد مطالب :158500
  • بازدید امروز :15290
  • بازدید داخلی :795
  • کاربران حاضر :73
  • رباتهای جستجوگر:345
  • همه حاضرین :418