جستجو

تبلیغات



ضد عفونی سالنهای تولید و پرورش قارچ خوراکی

    ضدعفونی کردن سالن پرورش قارچ یکی از مهمترین کارهایی است که هر تولید کننده با دقت کافی باید آن را انجام دهد...

    ضد عفونی

    پس از انتقال تمامی بستر و ضایعات به خارج از سالن پرورش قارچخوراکی و پس از شستشوی کامل سالن ضدعفونی انجام میپذیرد چرا که مواد ضد عفونی کننده در حضور ضایعات و مواد آلی بی تاثیر خواهند بود برای ضدعفونی باید از مواد ضد عفونی کننده مجازی که دارای بالاترین اثر برعلیه عوامل باکتریایی و ویروسهای بیماری زای قارچ خوراکی می باشند استفاده شود درتمامی موارد کاربرد ، هم باید از دستورات سازنده آنها پیروی شود .

    نکته: ضدعفونی باید به کمک اسپری کننده های پرفشار ویا سمپاش پشتی انجام گیرد مواد ضد عفونی کنده مانند جرمی ساید زمان تماس راافزایش داده و اثربخشی  ضد عفونی کننده را بیشتر می کند گرم کردن سالن ها هم کارایی ضد عفونی کننده ها را افزایش می دهد .

    برای ضدعفونی کردن سالن بهترین و سالمترین مواد جرمی ساید و پرکلرین یا همان کلر نام آشنا می باشد. مواد دیگر از جمله فرمالین یا آجر فرمالین و یا فرمالکس بدلیل سمی بودن برای سلامتی انسان بسیار خطرناک می باشد. 


    این مطلب تا کنون 26 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ سه شنبه 3 فروردين 1395
    منبع
    برچسب ها : عفونی ,مواد ,کننده ,ضدعفونی ,سالن ,انجام ,عفونی کننده ,کردن سالن ,جرمی ساید ,ضدعفونی باید ,ضدعفونی کردن ,
    ضد عفونی سالنهای تولید و پرورش قارچ خوراکی

تبلیغات


    تبلیغات شما در این قسمت

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز شنبه 5 فروردين 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر