تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

تبلیغات


اصول نگهداری از #قارچ دکمه ای خوراکی

    #خشک کردن #قارچ دکمه ای

    یکی از قدیمی‌ترین و سنتی‌ترین روش‌ها برای #نگهداری قارچ در مدت زمان طولانی، #خشک کردن است، در این روش نیز تنوع زیادی وجود دارد. برخی آن‌ها را با #دستگاه خشک‌کن، خشک می‌کنند و برخی با استفاده از نور خورشید و برخی هم از فر استفاده می‌کنند. روش های مختلف نتایج متفاوتی نیز دارند.

    در این روش رطوبت قارچ را به کمتر از 10 در صد می رسانند . سپس آن ها را در دمای حدود 4 درجه نگه می دارند. اگر رطوبت #قارچ خشک شده به 20 درصد برسد رشد کپک ها و حشرات در آن آغاز می شود. هرچند #خشک کردن کمک شایانی به حفظ کیفیت قارچ می کند ولی برخی از مواد غذایی موجود آسیب می بینند برای خشک کردن قارچ در منزل یکی از روش های زیر را مورد استفاده قرار میدهند:

    -1 قارچ ها را در فاصله 30تا50 سانتی متری لامپ قرار می دهندتا خشک شود.

    -2 به صورت لایه لایه برش می دهند و در مقابل نور خورشید خشک می کنند.

     


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 11 دي 1348 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : قارچ ,استفاده ,رطوبت قارچ ,قارچ دکمه ,کردن قارچ ,
    اصول نگهداری از #قارچ دکمه ای خوراکی

تبلیغات


    Ads1

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز یکشنبه 7 خرداد 1396

تبلیغات

ads2

تبلیغات

ads3

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر